comentarisviruslents

Aquest blog és una seguit de comentaris personals i probablement poc transferibles sobre ciència i política.

About me

Microbiòleg i viròleg entusiasta de la virologia ambiental, mecanismes i avaluació d’etapes d’inactivació vírica. Interessat en aprofondir en el coneixement d’etapes i mecanismes d’inactivació vírica; i millorar els coneixements respecte la persistència de virus en diferents medis ambients i productes destinats al consum humà.
Un ull ficat en tot allò relacionat a la gestió integral d’instal·lacions científiques complexes i en tota la temàtica de la seguretat biològica, la biocontenció i la bioprotecció.
Català, de BCN, i mentalment ja independent.

4 Respuestas a “About me

 1. Khan Grenna septiembre 23, 2016 en 8:55 am

  Xavi. Extraordinari blog. Anima`t i apropa’t a l’aqüicultura. Et convido a donar un cop d’ull al meu blog (www.cristobalaguilera.com) i convidar-te a fer una entrad, si vols, en plan canalla. Gràcies per compartir tant de coneixement.

  • fxavierabad abril 14, 2017 en 5:59 pm

   Per les urpes es reconeix el lleó. Hola, Cristobal. El problema és que el meu camp no intesecta gens amb l’aquicultura com no sigui pel meu amor incondicional als bivals i els cefalopods. L’unic punt de relació, i relatiu, tindria a veure amb la bioseguretat en aquicultura però ja en teniu al Ricard Carbó per escriure sobre això. Això sí, del proper brot entèric trasnmés per musclos o cloisses, si vols, en faig una.

 2. Cristobal Aguilera Jimenez abril 16, 2017 en 5:25 pm

  Un bon punt de partida l’amor per aquestos animalets. Jo no diria que no hi ha cap intersectació… Hum…

 3. ROBERTO ÁLVAREZ junio 9, 2018 en 12:28 pm

  Xavier. Agraeixo i gaudeixo molt d’aquests articles. Pels que en sabem ben poc de la majoria d’aquests temes, ens reconforta tenir una font pedagògica d’aquest calibre.
  T’animo a seguir endavant !!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: